Kvalitet i vores plastproduktion


RK Plast A/S er en moderne virksomhed, der lægger stor vægt på, at kvaliteten af vores plastproduktion og resten af vores forretning altid er i top.


For at sikre kvaliteten af vores plastproduktion er vi derfor også certificeret efter ISO 9001:2008 med følgende gyldighedsområde:

Sprøjtestøbning, ultralydssvejsning og montering af emner i teknisk plast. Løsning af logistiske kundeopgaver i form af: varemodtagelse, lagerstyring og forsendelse.


Velfungerende kvalitetsstyringssystem

Vi har et velfungerende kvalitetsstyringssystem, som sikrer et højt kvalitetsniveau på alle væsentlige områder i virksomhedens plastproduktion og forretningsprocesser med det klare mål at sikre:


- Tilfredse kunder

- Veluddannede og trænede medarbejdere 

- Kompetent operatørkontrol direkte på produktionsstedet 

- Velbeskrevne kontrolbeskrivelser for alle kundeprodukter 

- Overensstemmelse mellem operationer og skriftlige anvisninger

- Eliminering af fejlkilder i vores plastproduktion


Plastproduktion stiller store krav til kvalitet

Plastproduktion af emner til bl.a. medico- og automobilindustrien stiller store krav til kvalitetssikring af produkterne. RK Plast A/S' leverancer til netop disse segmenter vidner om vores store fokus på kvalitetssikring.


Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 58 40 55, hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring vores kvalitetssikring i såvel vores forretningsprocesser som i vores plastproduktion.

Navigation:  Kvalitet
Gå til forsiden
Dansk / Danish

Seneste nyt

RK Plast deltager på følgende messer i 2015

Aqua Nor, Trondheim, Norge,     18. - 21. august

DanAqua, Ålborg,                        07. -  09 oktober

 

 

Se flere nyheder ved at klikke her

Engelsk / English

RK Plast A/S • Fabriksvej 10, 7800 Skive • Phone: 97 58 40 55 • Fax: 97 58 40 48 • E-mail: rkplast@rkplast.dkCVR-nr: 31 61 94 24